Albert Bosch està llest pel pacte: el PSC es desentén de la moció de censura i elogia govern i oposició

0
534

*Pots escoltar tota l’entrevista al final d’aquesta notícia

El PSC no es mulla. El nou candidat de la formació socialista, Albert Bosch, i elogia tant els membres de l’actual govern (d’on el seu partit també en forma part) i l’equip de l’oposició, amb qui havien governat durant 8 anys abans de la moció de censura.  

De fet, va assegurar que amb els governs de Batanés i PSC el ritme de projectes era molt accelerat i que la pandèmia i la moció de censura havien frenat el bon ritme del poble. 

“Amb Gent Fent Poble vam fer molt bona feina, vam acostar la ciutadania a l’Ajuntament i vam engegar molts projectes. Joan Carles Batanés va ser un bon alcalde” 

Bosch és clar a l’hora de valorar la moció de censura: aquell no va ser el millor moment per fer-la. 

 

Bosch assegura que el partit presenta ara una cara renovada i un projecte nou després, diu, de la “renúncia de l’actual líder de la formació, Cristina Múrcia”. De fet, moltes de les cares de la seva llista son noves, a excepció de David Ruiz, actual regidor a l’Ajuntament. D’ell, Bosch en destaca l’expertesa estant a govern i ho subratlla com un punt a favor de la seva candidatura. Aquesta renovació li dona, doncs, carta blanca per tornar a començar de zero i no veure’s implicat al 100% amb el projecte de govern dels últims 3 anys. 

Una de les imatges de camopanya de l’equip dels socialistes a Sant Fruitós de Bages

Equip adult i llest pel pacte

Una de les claus que Bosch vol destacar, també, com a punt positiu de la seva proposta és el perfil de persones que formen l’equip. De mitjana edat, entre 40 i 50 anys, i amb uns valors profundament socialistes. Així mateix és com els descriu el candidat.

 

Amb totes aquestes cartes sobre la taula, Bosch assegura que està llest per pactar “amb qui proposi una millor opció”. Assegura que no es mouen segons el cavall guanyador, sinó que el canvi de bàndol es va basar en una pèrdua de confiança el 2019. Per tant, no descarta revalidar el pacte amb l’actual tripartit, però també assegura que s’asseurà amb els seus antics socis de govern. 

 

Més atenció a la infància i remodelar barris

Un dels projectes que més emociona el candidat de la formació vermella és el que té a veure amb els infants de Sant Fruitós. Creu que tal com passa amb la gent gran i el jovent, també han de tenir una setmana d’activitats només per a ells. Tampoc descarta un nou equipament pels més petits de la casa:

 

Un altre dels seus propòsits és “arreglar els barris”. Per exemple, fer un nou local social pel barri de Torroella de Baix o donar més ús a places i parcs que “estan descuidats”. A més, proposen una figura que pugui fer d’interlocutor entre les associacions de veïns i l’Ajuntament. 

 

RECUPERA L’ENTREVISTA SENCERA:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí