Joan Carles Batanés recuperarà la vara d’alcalde just el dia que farà 3 anys de la moció que el va fer fora

0
245
Joan Carles Batanés (Gent Fent Poble), cap de l'oposició de Sant Fruitós de Bages. Abril del 2023 Joan Carles Batanés (Gent Fent Poble), cap de l'oposició de Sant Fruitós de Bages. Abril del 2023

La constitució de l’Ajuntament de demà diumenge serà més simbòlica que mai a Sant Fruitós de Bages. El 17 de juny és una data marcada per l’equip de Gent Fent Poble i tots els seus seguidors. Va ser el dia en què, el 2020, es va fer fora al partit de Joan Carles Batanés en una moció de censura. En el seu lloc, va entrar a governar el tripartit format per ERC, Junts i PSC, que ara han vist com el votant els ha pogut castigar per aquell fet. I és que Batanés ha arrasat a les eleccions del passat mes de maig i s’ha endut la majoria absoluta i amb escreix.

A les 12 del migdia començarà el ple extraordinari que tornarà la vara al que ja va ser alcalde des del 2011 i fins al 2020. Batanés té clar què caldrà fer un cop torni a seure a la cadira d’alcalde. Entre d’altres coses, fer un pla de xoc de 75 mesures per revertir la situació del poble, tal com va afirmar en una entrevista a Ràdio Sant Fruitós. 

El ple es podrà seguir per streaming a través del canal de Youtube de l’Ajuntament i també en directe per ràdio Sant Fruitós. Degut a l’alta quantitat de gent que s’espera que vulgui ser partícep d’aquest moment, s’obrirà el Teatre Casal Cultural perquè els ciutadans puguin seguir l’acte també des d’allà. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí