Joan Carles torna a seure a la cadira d’alcalde i promet fer justícia als resultats del 28-M

0
151

Gent Fent Poble torna a ocupar les cadires grosses de l’Ajuntament. L’àmplia majoria absoluta que va aconseguir Joan Carles Batanés i el seu equip el 28 de maig es van materialitzar dissabte en un ple de constitució cordial i plàcida, lluny del que s’ha acostumat a veure a la mateixa sala de plens en els darrers 3 anys. 

De fet, el públic que hi havia a la sala i el que seguia la cerimònia en directe a dins del Teatre Casal Cultural es desfeia en aplaudiments cada vegada que algú del nou equip de govern es constituïa. I el seu líder no va deixar de somriure ni un moment. Se’l veia pletòric, feliç i així ho va mostrar en el seu discurs d’investidura.  

 

Batanés va treure pit de la feina que va fer durant la pandèmia (just abans que li prenguessin l’alcaldia a través de la moció de censura), però també de la tasca de Gent Fent Poble a l’oposició. També va aprofitar el ple per mostrar públicament la seva voluntat conciliadora de cara als propers quatre anys amb la resta de regidors que no son del seu partit. De fet, va destacar que seria la primera vegada des que és alcalde que compartiria espai amb una persona que també havia ocupat el seu lloc. Es referia, evidentment, a Àdria Mazcuñán, fins fa un parell de dies encara alcaldessa i que no va poder evitar emocionar-se durant el poc més d’una hora que va durar el ple. 

En el seu cas, també va lluir la feina feta en aquests últims tres anys, i malgrat acceptar els resultats, va subratllar el seu descontent amb el resultat: 

 

Ara bé, va descacar que la seva voluntat és posar “totes les facilitats per tal de fer el traspàs com més ràpid millor”, afavorint així la continuïtat dels projectes que ella i el seu equip van començar.  

 

Junts i ERC no presenten candidat

Tant Junts com Esquerra, no s’han presentat s’han abstingut en la votació final dels regidors. Batanés valorava positivament aquest fet, que va interpretar com un acte de respecte i cordialitat envers els resultats de les urnes.  

Qui si que ho va fer, tot i que de manera simbòlica, va ser Xus Domene, representant del partit SOM Sant Fruitós, que ha irromput a l’Ajuntament en aquestes eleccions i que va aconseguir un regidor. Tant Domene com el representant de Junts, Felip Echarri, mostraven un missatge d’acceptació dels resultats. 

 

El moment, i segurament l’únic, més tens de la jornada va ser la sortida d’Àdria Mazcuñan per la porta principal de l’ajuntament, on un ciutadà ha increpat a un membre del seu equip. Uns minuts més tard, va sortir el nou alcalde de la ciutat, entre els càntics de la multitud que celebraven la nova era que enceta Sant Fruitós de Bages.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí