Àdria Mazcuñán s’acomiada de l’alcaldia: “S’ha de treballar per tots els ciutadans i no per alguns”

0
159
Àdria Mazcuñán

Àdria Mazcuñán acomiada l’alcaldia de Sant Fruitós amb un comunicat en què no s’afebleix davant dels resultats del 28M, que li van fer perdre el càrrec. 

Si hi ha una idea que es repeteix al llarg de tot l’escrit de l’exalcaldessa és la d’haver treballat per i amb tots els santfruitosencs i santfruitosenques. Ho diu fins a 6 vegades, cosa que fa pensar que el missatge porta un missatge de rerefons cap als seus adversaris polítics de Gent Fent Poble. 

Al llarg de les línes deixa entreveure que les males llengues han jugat un mal favor a la confiança que li han fet el ciutadans en aquestes eleccions. En aquest sentit, ha dit que “les polítiques no han de ser llampants, sinó que han de resoldre la qualitat de vida de veïnes i veïns”. I posa d’exemple la gestió que el seu equip va fer després de l’incendi de les brucardes, l’estiu passat. Afegeix que “encara que hi hagués qui s’entossudia en fer creure que el poble estava parat, i que ara es troben amb una pila de projectes a punt de ser realitat”. I a partir d’aquí, fa un llistat de tot el que han fet i deixat a punt perquè sigui una realitat en els propers 4 anys.

Finalment, acata els resultats del 28M i diu que això és la democràcia. Ara bé, demana (també en diverses ocasions) al nou govern, que no desfacin tot el que s’ha fet i que treballin per l’interès de tots i no pels d’alguns. En aquest sentit, assegura que “treballarà fermament des de l’oposició” i estén la mà al govern per fer una trancisió el més ràpida i efectiva possible.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí