El govern podrà executar 4 projectes que es van presentar als pressupostos participatius

0
202

Aquesta setmana, amb la cloenda de la festa major, també s’han fet públiques les propostes guanyadores dels pressupostos participatius, que han arribat a la tercera edició i en què hi han votat gairebé 600 persones. 

Han sortit quatre propostes que podran veure com els seus projectes seran una realitat. La iniciativa que ha obtingut més vots, un total de 270 i que la van presentar el grup CEFAR, consisteix en l’arranjament de la pista del Bosquet. L’objectiu és millorar el paviment d’aquest espai públic, que avui en dia presenta deficiències a causa del pas dels anys. Aquest projecte s’executarà per un import de 63.041 €.

En segon lloc, la creació d’una zona de pícnic a les piscines. L’ha presentat una veïna a títol individual i es destinaran uns 11.000 euros per instal·lar taules, para-sols, papereres i una zona de jocs infantils en aquest equipament municipal. 

Més coses: l’ASFE va proposar comprar material de preparació física i l’habilitació d’una sala tècnica al pavelló esportiu. Aquesta proposta va quedar sisena, però es podrà executar, perquè l’import màxim que es pot destinar als projectes és de 85.000 euros i si seguien amb les propostes més votades, se sobrepassava de diners. Aquesta proposta de l’asfe, suposa un cost de 4.000 euros i també s’aprofitarà per posar una pantalla i un projector en aquesta sala, i també s’hi passarà una capa de pintura i treballs d’arrenjaments per fer-la confortable. 

Finalment, la darrera de les propostes que s’executarà, presentada a títol individual, és la instal·lació de set casetes d’intercanvi de llibres que s’ubicaran al nucli i a les quatre urbanitzacions i barris del municipi. El projecte es podrà executar per un import de 4.531 € i ha ocupat el setè lloc a les votacions. Aquestes casetes són estructures on els veïns poden deixar llibres i recollir-ne d’altres, fomentant així la lectura i la reutilització.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí