Arriba per primer cop al Bages Candelight, un espectacle íntim a la llum de les espelmes

0
243

Una de les cites culturals i musicals més aclamades pel públic català arriben aquest divendres al Bages. És l’espectacle de Candelight, que consisteix en música en directe en un escenari envoltat d’espelmes. En aquest cas, es farà a l’entorn del monestir de Sant Benet. 

Cada concert del Candelight porta un artista o tipus de música diferent. En aquesta ocasió, serà la música del grup de corda i guitarra elèctrica, Fantasia Quintet, que interpretarà les bandes sonores més mítiques del reconegut compositor Hans Zimmer. 

Així, es podran sentir els acords de composicions de pel·lícules conegudes com: Pirates del Carib, Gladiator, el Rei Lleó, Pearl Harbour o Batman, entre d’altres. Una vetllada única que no s’ha vist mai abans al Bages. 

Les entrades pel concert ja estan a la venda des de fa setmanes online a partir de 15 euros (l’entrada més econòmica) i estàn pràcticament totes venudes. Per als assistents, durant el concert també s’instal·larà als Jardins Montserrat un wine bar amb una proposta gastronòmica. Així mateix, els assistents al concert que ho vulguin també podran realitzar una visita especial al monestir aplicant un codi promocional específic per a l’ocasió.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí