Carme Cruz: “Els tallers d’ocupació donen resultats i els joves del poble ho avalen”

0
143

Un any més, Sant Fruitós oferirà 7 propostes formatives per poder donar suport a aquelles persones que busquen feina. 

El dia 5 d’octubre es farà la primera formació. És el curs de manipulació d’aliments, que servirà per adquirir els coneixements de conservació i correcta manipulació dels productes alimentaris. Aquesta és la primera, però n’hi haurà 6 més. Per exemple, al llarg del mes d’octubre es farà el curs d’operador de carretons, que dura dues jornades i també s’oferirà una altra formació per qualsevol persona que estigui en procés de recerca de feina, o de canvi, i vulgui millorar el seu perfil digital. Carme Cruz, regidora de promoció econòmica, explica en què es basen per decidir quin tipus de cursos s’oferiran. 

“Estem al cas de les necessitats del nostre jovent”

 

El mes de novembre començarà amb un curs per desenvolupar les competències pròpies davant d’un procés de selecció. i també hi haurà una formació de coneixements bàsics del mercat de treball com ara interpretar contractes o nòmines. Cruz diu que la iniciativa es va mantenint al llarg dels anys perquè els resultats son bons. 

 

Per altra banda, i per acabar l’any, es faran altres cursos d’empoderament, cerca de vocació i potenciament d’habilitats personals. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí