L’oposició respon: “Hem viscut un espectacle esperpèntic i farcit de mentides. L’Ajuntament tenia projectes i diners per executar-los”

1
269

Després de les declaracions del govern de Sant Fruitós de Bages, en què asseguraven que la gestió del tripartit havia portat a l’Ajuntament a situacions límit, l’oposició, respon:

“És un espectacle esperpèntic”

 

Es repeteix la mateixa història de cada vegada. Els uns porten unes afirmacions contundents, dures i compromeses i els altres els acusen de manera flagrant de mentir i manipular el ciutadà. La paraula de l’un contra la de l’altra. Àdria Mazcuñán, líder d’ERC, ha assegurat que abans de fer totes aquestes declaracions, no s’han assegut amb ells per resoldre “tots aquests dubtes en relació a projectes i inversions” que ahir van exposar. I pel que fa a l’endeutament i els problemes amb la liquiditat, “més mentides”. Diuen que l’Ajuntament tenia projectes i diners per fer-los. Les despeses del 2023 no son més elevades que els seus ingressos”. 

“És una cortina de fum per pujar impostos”

 

I també afegeix que ja tenien més de 2 milions d’euros en subvencions atorgats. Però el que més els ha preocupat, segons asseguren des de l’oposició és la manca de projectes nous i “la necessitat de seguir desprestigiant l’anterior govern”:

“Tenen tan poca feina que dediquen 50 minuts a carregar contra nosaltres”

 

D’aquesta manera han demanat que no busquin excuses per pujar impostos  i que actuin amb responsabilitat. 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí