D’arbres cremats a tions per a tot el poble: la nova iniciativa de “Viu el Nadal”

0
195

L’estiu del 2022 part del Bages veia com les flames s’enduien boscos, cases i urbanitzacions. El Pont de Vilomara i Sant Fruitós de Bages van ser les poblacions més afectades i les conseqüències encara son presents a dia d’avui. Tot i això, Sant Fruitós ha impulsat una iniciativa per donar una segona vida als arbres morts per aquell incendi. Diverses entitats com ara Ampans els estan recollint i decorant per convertir-los en tions.

Una iniciativa que s’emmarca en el programa Viu el Nadal on els tions seran els protagonistes. L’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, assegura que el procés de creació d’aquest projecte ha estat transversal:

 

També assegura que l’objectiu d’aquesta iniciativa va més enllà de fer tions per les famílies del poble, sinó que també és una manera de conscienciar la societat del mal que pot arribar a fer un incendi i la consegüent sequera que va viure i segueix vivint el territori. És per això que aquest any una cinquantena de comerços també s’han sumat a la iniciativa. Ho explica la regidora de promoció econòmica, Carme Cruz.

 

I un cop acabat el projecte dels tions i branques, s’organitzarà una gimcana per trobar-los.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí