Sant Fruitós ja ho té tot a punt per Sant Jordi

0
736

L’esperat conte dels gegants Sala i Ricardis o les roses lacades que semblen dolços, són algunes de les vendes locals del poble d’aquesta diada.

Com és costum, alguns comerços, entitats i associacions de Sant Fruitós trauran paradeta de roses al carrer i participaran un any més a la diada de Sant Jordi. El fet que caigui en dissabte, espanta una mica els comerços locals, perquè ja saben que Manresa o les grans ciutats com Barcelona, criden molt l’atenció dels clients del poble. Tot i això, no perdran el costum.

La Rosa de la llibreria Ferrer, per exemple, ja té totes les novetats preparades per vendre. A la llibreria hi podreu trobar “La filla del capità Groc” de Víctor Amela o “La vida sense la Sara Amat” de Pep Puig, els últims premis Ramon Llull i Sant Jordi. D’altres més locals com “El pacte de silenci” de Llorenç Capdevila o “M’agrada el teu clatell” de Teresa Riquelme. La llibreria també vendrà l’últim conte del Sala i la Ricardis, que es presenta avui a les 7 de la tarda a la Biblioteca.

Les floristeries també tenen les roses preparades i enguany destaquen unes roses lacades de diversos colors, com grogues o blaves. Fins i tot unes que s’anomenen “rainbow” que tenen tots els colors de l’arc de Sant Martí. La rosa amb el drac no hi faltarà i a més, segons explica la Montse Sala, qui tingui ganes de regalar les roses més dolces, ho podrà fer amb unes roses i dracs de galeta que aguanten un mes fins abans no es mengen.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí