Sant Fruitós serà la seu de la segona edició d’El Premi pioner de dansa d’arrel, Joan Burés i Vidal

0
105

Sant Fruitós rebrà la gala d’El Premi pioner de dansa d’arrel, Joan Burés i Vidal el proper 28 d’abril. De la mà de l’entitat santfruitosenca Som Riu d’Or, que n’és l’associació que l’impulsa, es premiaran dues categories:una a projectes de creació o reinterpretació de danses tradicionals catalanes i una segona a material didàctic destinat a l’ensenyament de la dansa catalana als centres educatius.

El primer premi estarà dotat amb una recompensa de 1.000 euros i, la segona, de 500. És la segona edició d’aquests premis, que volen fer homenatge al ballarí, coreògraf i artista transgressor nascut al

Bages, que va iniciar la seva trajectòria a l’esbart de Manresa i va crear i dirigir coreografies que encara a dia d’avui es ballen arreu del país. En aquesta segona edició s’hi han presentat més d’una 20ena de propostes d’entitats culturals de tota Catalunya i, l’entrega de premis, inclourà l’exhibició de dansa de les coreografies finalistes i també l’exposició del seu projecte pedagògic. Tot plegat serà a partir de les 12:30 h del migdia al Cobert de la Màquina de Batre. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí