Sant Fruitós convoca un minut de silenci a les 8 del vespre en record al noi que ha mort ofegat aquest matí

0
155

Sant Fruitós de Bages està de dol després que un noi de 14 anys hagi mort ofegat avui després de saltar dins d’un gorg del municipi i no haver-ne pogut sortir. D’aquí a uns minuts començarà un minut de silenci i anunciaran si es decreten dies de dol oficial.

Una notícia que ha deixat en xoc a tot Sant Fruitós. L’Ajuntament ha convocat 1 min de silenci a les 8 i s’han suspes totes les activitats de lleure pel cap de setmana, com un festival de musica electronica i tambe les esportives, ja que el noi de 14 anys estava molt vincult al futbol club fruitosenc.

Tot plegat ha passat aquest mati a la zona dels tres gorgs del temre municipal EL Gorg dels tres salts és un indret molt concorregut a la comarca, on una riera va arribant a diversos salts d’aigua i on la gent, sobretot durant les èpoques de més calor, s’hi llança per passar-ho bé. Avui és dia festiu en moltes escoles del territori, dia de lliure elecció i per això el menor d’edat, juntament amb d’altres amics, estaven passant el matí en aquesta zona.

Quan el noi s’ha llençat a l’aigua, han estat els mateixos amics els que han trucat a emergències en veure que no sortia de l’aigua. De fet, el gorg té 5 metres de profunditat, per tant s’ha descartat d’entrada la teoria que hagi pogut impactar amb el fons, però sí que és cert que hi ha corrent d’aigua, que és el que s’hauria endut el jove i no l’hauria deixat sortir a la superfície.

Fins la zona s’hi han desplaçat fins a 9 dotacions de bombers, juntament amb l’equip d’emergències mèdiques. Un cop han pogut localitzar el cos, han intentat reanimar-lo, sense èxit.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí