Sant Fruitós ho té tot a punt per celebrar una nova setmana dedicada a la gent gran del poble

0
108

Queden pocs dies perquè arrenqui una nova setmana de la gent gran a Sant Fruitós de Bages. Començarà dilluns que ve a les 6 de la tarda amb un curs de creació d’una garlanda amb ganxet.

En aquesta edició, s’han aprofitat molts dels cursos i tallers que ja fa la gent gran habitualment en el marc de la nova oferta d’activitats continuades que va començar al poble fa pocs mesos i que pretén, precisament, que la gent gran del poble tingui un entreteniment i pugui sortir de casa cada dia de la setmana.

D’aquesta manera, hi ha un conjunt de persones majors de 65 anys que van al casal d’avis diàriament. I en aquesta setmana de la gent gran que començarà dilluns s’agafaran algunes de les activitats que ja fan allà per introduir-les a tota aquella gent que encara no hi estigui apuntada. Però també n’hi haurà de noves, com ara la sortida de reconeixement de plantes silvestres comestibles, el dimarts dia 7, o  matinal de benestar i esport amb una sessió de cos i consciència, que serà dimecres. 

La gent gran, major de 65 anys, també podrà gaudir de cursos de dansa, de tardes de cinema o de show-bingo, entre d’altres activitats. La regidora d’atenció a les persones de l’Ajuntament de Sant Fruitós, Núria Clarella, explicava fa uns dies a La Centrl que tot i tenir activitats continuades durant l’any, esperen amb ganes aquesta setmana. 

 

Totes les activitats son gratuïtes i es poden consultar a la web de l’Ajuntament o demanar informació al punt d’informació del Carrer Padró. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí