Surten a la llum les propostes guanyadores dels pressupostos participatius de Sant Fruitós per cada barri

0
93

Sant Fruitós de Bages tindrà un nou espai de “Street Workout” i desenvoluparà una APP per gestionar vehicles privats. Són dos dels projectes que han sortit guanyadors dels pressupostos participatius d’aquest any. L’espai d’entrenament al carrer ha estat la proposta vencedora del nucli i serà el segon espai d’aquesta mena que tindrà el poble. 

Però aquestes no han estat les úniques. Aquest any, els pressupostos participatius eren diferents respecte els originals, de manera que el govern municipal s’ha volgut assegurar que cada barri tingui la seva proposta guanyadora i que es pugui executar. D’aquesta manera, es pavimentarà un passeig a la Rosaleda, s’il·luminarà un parc a Pineda de Bages, es realitzaran millores a l’accés a la zona esportiva de Torroella de Baix i els veïns de les Brucardes disposaran d’aquesta nova APP per a gestionar viatges en vehicle privat. La regidora de Participació Ciutadana, Íngrid Bonells, posa en valor aquest canvi, que assegura que ha vingut per quedar-se. 

“Per primera vegada s’executaran propostes per tothom del poble”

 

Tot i això, assegura que sempre hi ha marge de millora i que de cara a properes edicions intentaran perfeccionar-los més. 

Un total de 511 persones han participat en aquesta quarta edició del pressupost participatiu de Sant Fruitós de Bages i han pogut escollir entre 1 i 2 actuacions. Són unes dades de participació molt similars a les d’altres anys. Un cop realitzat el recompte de vots i comprovat que els votants complien les condicions del procés s’han comptabilitzat com a vots vàlids els de 473 usuaris.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí