Torna a Sant Fruitós la fira del caçador després de 3 anys i amb certa controvèrsia

0
122

Sant Fruitós de Bages ha anunciat que recupera la fira del caçador. Un esdeveniment que es va deixar de fer per la pandèmia i que, després de la moció de censura a Gent Fent Poble, el govern del tripartit format per ERC, Junts i el PSC no va recuperar. Ara, però, amb el govern de Joan Carles Batanés de nou a l’Ajuntament, es recupera aquesta fira que tindrà lloc el proper 30 de juny.

Com dèiem, és una decisió controvertida i més tenint en compte que aquest any es va iniciar una recollida de firmes a través de la plataforma “change.org” per exigir a l’Ajuntament que retirés els gairebé 10.000 euros que van atorgar en aquest col·lectiu per poder celebrar la fira en els pressupostos municipals aprovats a principis d’aquest any. Va ser precisament en el ple del desembre passat quan fins i tot alguns partits com ara SOM Sant Fruitós s’hi van mostrar en contra.

La consulta, però, no va donar els seus fruits i la festa es tirarà endavant amb una jornada que començarà de bon matí, a les 8 del matí al Bosquet, la plaça Alfred Figueras i el seu entorn, que acolliran múltiples propostes i activitats del món de la cinegètica, com ara exhibicions de gossos i d’aus rapinyaires, concursos de gossos simulant la caça de la perdiu i prendre part en un recorregut de caça, entre d’altres.

Tot això serà el dia 30, però, com a acte inaugural, el dissabte 22 de juny se celebrarà un vespre gastronòmic amb carn salvatge. Aquest sopar començarà a les 6 de la tarda sota el Cobert de la Màquina de Batre i els comensals podran tastar 6 carns de caça diferents. Per aquest acte cal comprar els tiquets als bars La Natura i El Ultimo de la Fila.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí