Joan Carles Batanés: “Els petits projectes són els més importants pel ciutadà i els que em fan més il·lusió a mi”

L'alcalde de Sant Fruitós de Bages fa balanç del primer any del nou mandat i anuncia grans projectes que són al tinter com ara l'auditori i el pavelló

0
129

L’Ajuntament de Sant Fruitós té liquiditat econòmica suficient per afrontar totes les despeses i projectes fins a final d’any. Una remuntada que destaquen des de l’equip de govern, després de la situació complicada amb la que van trobar-se ara fa tot just un any, quan van constituir-se els ajuntaments.

Un any més tard, Joan Cares Batanés respira més tranquil gràcies a l’arribada de noves empreses que han invertit al poble i, també, de la important pujada d’impostos que van fer a principi del nou mandat.

L’alcalde de Sant Fruitós va passar per La Central per fer balanç del primer any des que va recuperar l’alcaldia. Va assegurar que durant aquest temps el seu equip s’ha dedicat a endreçar el poble i posar a lloc petites coses que, tot i no ser grans projectes, s’han notat. 

 

“Calia endreçar moltes petites coses. Els projectes grans els anunciem quan sabem que es van a fer”

 

Amb aquestes declaracions donava resposta a les acusacions de l’oposició, que asseguren que en un any el nou govern no ha aportat res de nou al poble. 

En aquesta mateixa línia, Batanés deia que els projectes que li fan més il·lusió de cara al futur son precisament els que milloren el dia a dia dels ciutadans, malgrat siguin de petita magnitud. Ara bé, també va subratllar que hi ha projectes nous i grossos al tinter: l’Auditori i el Pavelló. 

 

“Dinamitzar els grans i els joves també son prioritats màximes”

 

Pel que fa al pavelló, un dels projectes més esperats, va mostrar-se confiat en què els santfruitosencs veurien començades les obres abans que acabi el seu mandat. En aquest sentit, deia que el projecte està fet i redactat i que falta trobar el finançament o esperar a poder-se endeutar, ja que el pressupost supera els 5 milions d’euros. 

 

Recupera l’entrevista sencera aquí!

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí