Sant Fruitós aplaudeix amb força ‘Dues dones que ballen’

0
703

JG./N.C.- Puri Magnet i Àngels Rovira van interpretar amb molta responsabilitat i seriositat l’última obra escrita per Benet i Jornet aquest cap de setmana al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós. Un treball de 15 mesos, amb interrupcions per vacances com han confessat les actrius, que va donar els seus fruits a dalt de l’escenari.

OI000042-1024x768

La companyia H…Tors va fer dues sessions que van començar a l’hora “en punt”, com molt bé havia anunciat el seu director, Lluís Gavaldà, dies abans de l’estrena. El diàleg àcid entre els dos personatges i els moments de confessió de les seves vides, van captivar encara més a un públic entregat amb moltes ganes de disfrutar de l’obra que va omplir mitja sala a les dues sessions.

El públic va gaudir amb aquesta obra dramàtica que tracta un tema molt actual, com és la soledat de moltes persones, tant de la tercera edat com de més joves. L’escenografia de Clara Oliveres i un maquillatge de l’equip de Lolita Rovira ajudaven encara més, a posar-se en la situació d’un pis vell i atrotinat d’una senyora gran amb molta mala llet (Puri Magnet) i d’una jove cuidadora molt pacient (l’Àngels Rovira). Al final de la representació, director, actrius, equip tècnic i artístic van rebre uns merescuts aplaudiments.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí