El govern de Manresa nega el canvi d’usos del Parc Tecnològic amb l’objectiu de fer-hi un hotel

0
596

L’Ajuntament de Manresa s’ha defensat de les acusacions del govern de Sant Fruitós sobre els usos del parc tecnològic i la presumpta intenció amagada de fer-hi un hotel. Segons el consistori veí, la modificació del conveni es va aprovar el febrer de l’any passat, per tant -argumenten- “molt abans que es conegués el projecte del Portal de l’Agulla”. Per negar cap projecte ocult que perjudiqui Sant Fruitós, recorden que en l’informe d’impacte mediambiental que va presentar l’Ajuntament de Manresa sobre el projecte del Portal de l’Agulla, s’hi exposaven alternatives per a la implantació de l’hotel, i algunes eren al mateix terme municipal de Sant Fruitós. Per això, consideren “totalment fora de lloc” dir que “Manresa vol prendre un hotel a Sant Fruitós”.

Són les explicacions que han donat el portaveu de l’equip de govern de Manresa, Toni Llobet, el regidor de Planejament i Projectes Urbans, Marc Aloy i el regidor d’Hisenda i Organització, Josep Maria Sala, que van comparèixer per explicar la pèrdua de subvencions per a la construcció de l’edifici Impuls del parc tecnològic, i el canvi d’usos aprovat al ple de febrer de l’any passat que va motivar les al·legacions de l’equip de govern de Sant Fruitós.

L’equip de govern de Sant Fruitós de Bages vol que s’anul·li aquesta modificació d’usos del sòl del Parc Tecnològic, ja que permetria, entre d’altres, construir un hotel en aquell terreny. GfP i PSC creuen que els problemes per tirar endavant el Portal de l’Agulla són que el projecte no s’ubica en terreny manresà. Una teoria que el regidor de Planejament i Projectes Urbans de l’Ajuntament de Manresa, Marc Aloy, nega rotundament.

L’equip de govern de Manresa explica que el cas de canvi d’usos del sòl del Parc Tecnològic no és equiparable al del projecte del Portal de l’Agulla, perquè el primer afecta sòl urbà, mentre que l’altre, davant del Parc de l’Agulla, es planteja en sòl no urbanitzable. A més, expliquen que la tramitació del planejament urbanístic no s’ha iniciat i per tant, si es volgués instal·lar un hotel al Parc Tecnològic, encara no seria possible.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí