Concurs públic per a l’adjudicació del servei de bar durant la Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós

0
624

A partir del proper 18 de maig s’obre el període de presentació de la documentació necessària per tal d’optar a la concessió d’una llicència per gestionar el servei de bar durant la Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós de Bages.

 Poden presentar candidatura al concurs les persones físiques, jurídiques i entitats que hauran de complir els  requisits indicats als plecs a banda de realitzar la seva proposta pel que fa als criteris d’adjudicació.

Es podran consultar els plecs a la web municipal (www.santfruitos.cat) a partir del proper 18 de maig,  i el període d’entrega de la documentació finalitzarà el 3 de juny. Aquesta licitació és per un període de dos anys prorrogable a un tercer.

Pel que fa a aquest any el servei de bar surt a concurs públic per cobrir el servei de bar des del dimarts 28 de juny i fins el dilluns 4 de juliol, en els horaris establerts en el programa d’actes de la Festa Major d’estiu del municipi. Concretament els dies 28, 29 i 30 de juny a la tarda durant la Festa Major Infantil a la pista coberta Monsenyor Gibert;  els dies 1 i 2 de juliol a la nit, durant la Festa Jove que es celebrarà al camp de futbol i els dies 30 de juny i 1, 2, 3 i 4 de juliol a la tarda i a la nit al Bosquet.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí