Els batxillers del Gerbert d’Aurillac ja preparen la selectivitat

0
1014

Els alumnes del Batxibac, el batxillerat francès que es cursa a l’Institut Gerbert d’Aurillac a la comarca del Bages, presenten Moulin Rouge demà diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Casal Cultural.

L’obra musical sobre la història d’amor entre Satine, una jove que viu al bulevard francès i el Cristian, un dramaturg que s’enamora bojament d’ella, compta amb actuacions de cant i ball en directe amb la col·laboració d’altres alumnes de Batxillerat, de l’ESO i exalumnes. L’espectacle té una escenografia que trasllada a la París del 1900 i que vol transmetre les sensacions de la pel·lícula de Baz Luhrmann (2001) protagonitzada per Nicole Kidman i Ewan McGregor, amb tota la responsabilitat que això comporta.

<img class=”size-large wp-image-5478″ src=”http://onabages.cat/wp-content/uploads/OI000063-1024×768.jpg” alt=”Els alumnes del Gerbert d’Aurillac assagen Moulin Rouge, Batxibac. Maig 2016″ width=”770″ height=”578″ /> Assaig general de l’obra de diumenge al Teatre Casal Cultural

Escolteu l’entrevista al director de l’obra Àngel Fernández i als protagonistes Ariadna i David, el dia de l’assaig general.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí