Guillem Cabrera conclou avui el seu pas per Frankenstein a Londres

0
789

El jove de Sant Salvador de Guardiola estudiant del Paidos, va aconseguir estudiar a la Royal Ballet de Londres pel seu gran talent. Després d’una exitosa campanya de micromecenatge i amb el suport per part dels mitjans, va aconseguir els recursos econòmics suficients que suposa formar part de la prestigiosa escola. Avui actua en l’última funció de Frankenstein a l’escenari principal del Covent Garden i entre el públic l’acompanya la seva família que ha viatjat fins a la capital anglesa per gaudir de l’espectacle i després emportar-se’l de vacances cap a casa.

El Guillem fa de William, de germà petit del noi que construeix el monstre a l’obra de Frankenstein. Gràcies a les noves tecnologies i a la col·laboració del seu pare, Germà Cabrera, hem pogut saber què és el que més li agrada de ser a Londres i poder ballar cada dia.

El Guillem té 12 anys i va ser un dels 23 seleccionats dels 500 alumnes que es van presentar a les proves l’any passat. Acumula dues produccions a la Royal Opera House i molt bones crítiques per part de la premsa anglesa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí