Trobada Final d’Escoles de Bàsquet Comarques Centrals 2015-16

0
926

JAUME AMBRÒS / REDACCIÓ. Sant Fruitós va acollir aquest dissabte la cloenda de les Trobades d’Escoles de Bàsquet Comarques Centrals que s’ha celebrat a l’Escola Paidos.

A la cloenda que va tenir la col·laboració de la Comissió de SF Ciutat del Bàsquet català 2016 amb els seus voluntaris, de la FCBQ Delegació de les Comarques Centrals, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Cooperativa PAIDOS, hi van participat més de 200 joves esportistes de les escoles del CB Artés, CB Artés, Himesa Sallent,CEB Navarcles,CB Castellet, CB Santpedor,CB Solsona, CBiUM, Escola Joviat, EBSF i PAIDOS Sant Fruitós.

En el transcurs de l’acte tots els participants van ser obsequiats amb premis i regals que reafirmen els valors que envolten aquest esport: Bàsquet, Cultura i Hàbits Saludables. En aquest sentit, la FCBQ va obsequiar a cada esportista amb una medalla de les Trobades, l’Ajuntament de Sant Fruitós amb un llibre de “Sala i Ricardis al Pavelló d’Esports” i la Cooperativa Paidos amb un esmorzar a base de fruita.

IMG_7153

L’acte va comptar amb la presència de Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages, Tomàs Casero, regidor d’Esports, Fernando Peñarubia, delegat de la FCBQ, Josep Orive, president de la Cooperativa Paidos, Carme Planas, directora de l’Escola Paidos, Joan Camps, president de l’AMPA, Toni Gener, president de l’AEE Paidos, Josep Mensa, president de l’ASFE, Ricard Planas, president de la Comissió SF Ciutat del Bàsquet català 2016, Antoni Caparrós, fundador de l’Escola de Bàsquet Paidos, mestres, professors, personal de l’escola i voluntaris de la Comissió SF Ciutat del Bàsquet català 2016.

Galeria de fotografies de la Festa i Trobada al Paidos

El “Boti Boti” la mascota de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català també hi va ser

Fotografies: Jaume Ambròs

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí