Els joves  de Sant Fruitós preparen el seu estiu

0
657

La trobada jove 2016 posa sobre la taula les propostes dels joves del poble per aquest estiu

Un grup de joves d’entre 13 i 21 anys, es van reunir en la Trobada Jove 2016. El motiu de la trobada era la tria i planificació de l’Estiu Jove que organitzarà aquest juliol el NexeJove, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament.

Els assistents van poder parlar, valorar i debatre les propostes que s’havien recollit presencialment al NexeJove i també a través d’una campanya a Instagram, amb el hashtag #TrobadaJove #Santfreemola i #sunglassesfree.

Després de més de 3 hores de trobada, els joves van poder consensuar a quines activitats donaven més suport. D’aquesta manera es va arribar a un resultat inicial amb les següents propostes: una festa, humor amarillo, bubble football, gimcana marrana, bivac, piscina nocturna, nit de peli, joc del killer, beisbol, taller de menjar i vòlei platja.

L’Àrea de Joventut treballarà per poder fer un estiu jove per a tots i a la vegada organitzar-ho amb els propis joves, per aquest motiu es van crear comissions per pensar i organitzar algunes de les activitats escollides.

eu de fotografia signatura conveni: Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages i Maria Isabel Díez, representant Mínima Congregació de Serventes del Sagrat Cor de Jesús

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí