L’escola Paidos celebra la 5a edició dels premis ‘Mia Victori Award’

0
879

BERNAT BERNABEU.- Com ja és tradició, l’Escola Paidos va celebrar la cinquena edició del concurs en homenatge a Mia Victori,  la propulsora de l’anglès a l’escola cooperativa. La sala d’actes del centre va acollir un seguit de presentacions que van enllestir amb l’entrega de premis final, dijous al vespre.

En el concurs literari d’escriptura en anglès “Mia Victori Award” hi van participar més de 200 alumnes, tots els alumnes de 5è i 6è de primària, 1r i 2n d’ESO i 3r i 4t d’ESO. El jurat de l’escola compost per docents de l’anglès i l’auxiliar de conversa van escollir un total de 9 finalistes, 3 per categoria.

En l’acte, es van dur a terme diverses presentacions de les diferents activitats i projectes que fa l’escola utilitzant l’anglès com a llengua vehicular i va comptar amb la presència del jugador del Bàsquet Manresa, Deng Mayot, el president del Bàsquet Manresa,  Jaume Arnau i Guillem Cabrera, alumne de l’Escola Paidos fa un any i actual ballarí de la Royal Ballet School de Londres.

També cal destacar que tota la celebració dels premis “Mia” va estar presentada per Josep Vives, ex-alumne del Paidos, antic president del Bàsquet Manresa i actual portaveu del Futbol Club Barcelona.
Els guanyadors de cada categoria van ser, Txell Matas (primària), Eva Camps en la categoria de 1r i 2n d’ESO i  Arnau Ballestero, en la categoria de 3r i 4t d’ESO

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí