FC Fruitosenc i Sant Fruitós Escola de Futbol tanquen la temporada amb una reeixida festa

0
713
Més de 400 persones gaudeixent de diferents activitats divendres al vespre

DAVID VILA. Aquest divendres, les dues entitats santfruitosenques, han celebrat una festa-sopar per tancar oficialment la temporada 2015-16. En l’acte que va ajuntar a més de 400 persones hi va haver diverses activitats que van fer les delícies dels assistents. La festa va començar a les 6 de la tarda, amb activitats pels més petits i uns inflables que els van fer gaudir de valent. A 2/4 de 9 va començar el sopar, que a part de directius, jugadors, seguidors, pares i mares va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, del regidor d’esports, Tomás Casero, del delegat comarcal de la Federació Catalana de Futbol, Esteve Olivella, del president de l’escola Paidos, Josep Orive i del responsable d’esports de l’escola Paidos, Jaume Ambròs.

El tret de sortida al sopar el va donar la Judit, una jove aficionada de 8 anys, que micròfon en mà va cantar l’himne del FC Fruitosenc, que va ser seguit d’en peus i corejat pels presents. Seguidament, tots els equips de futbol van ser obsequiats amb una tovallola estampada amb l’escrit “Som del Sanfri”, i es va guardonar als jugadors del prebenjamí A, equip campió de lliga guanyant la totalitat dels partits disputats i als màxims golejadors i als jugadors més esportius de tots els equips de futbol 11. Un moment especial va ser també el detall que el club va tenir amb els jugadors Áxel Martín i Oriol Sánchez, que s’han lesionat de gravetat aquesta temporada.

En acabar el sopar, un fotomatón i el ball amb la música en viu del DJ Arzeett van acabar de donar el punt i final a aquesta temporada.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí