La piscina municipal obre portes el proper 21 de juny

0
722

La piscina municipal de Sant Fruitós de Bages celebrarà una jornada de portes obertes gratuïta el proper 21 de juny, per tal de donar el tret de sortida a la temporada d’estiu. L’equipament estarà obert fins el proper 11 de setembre. La piscina obrirà diàriament des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre, excepte el període comprès entre el 29 d’agost i el 11 de setembre, que obrirà des de 2/4 de 12 del migdia fins a 2/4 de 8 del vespre.
A partir del proper 14 de juny i fins al dia 20, els interessats en demanar l’abonament de temporada poden dirigir-se a la piscina en horari de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores. Durant la primera setmana d’obertura de l’equipament, es reforçarà el servei d’atenció al públic per facilitar el tràmit de fer els abonaments.
Del 4 al 29 de juliol s’iniciaran els cursets de natació pels nens d’entre 4 i 10 anys. El mateix dia 4 es realitzarà una prova de nivell per tal d’establir els diferents grups. Els interessats poden realitzar les inscripcions, del 21 de juny al 3 de juliol a la mateixa piscina, al preu de 30€ pels abonats o 36€ els no abonats.
Recordem que enguany la piscina comptarà amb 2 agents cívics per tal de fomentar comportaments més civilitzats i d’aquesta manera afavorir la convivència i el respecte cap a tots els usuaris.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí