Gairebé 600 participants valoren el producte de proximitat amb ‘Benvinguts a pagès’

0
658

El projecte de ‘Benvinguts a pagès’ compta amb 150 explotacions agràries, 250 allotjaments i 200 restaurants de Catalunya que volen posar valor al producte de proximitat. Al Bages són 37, com l’Agustí Patisser de Navarcles, El Celler cooperatiu d’Artés o El Mas d’en Puig de Castellbell i el Vilar.

El projecte no tindria sentit sense la pàgina web, benvingutsapages.cat, que recull tots els punts de Catalunya per comarques i per tipologia de productes.

Tots els participants han preparat activitats pel cap de setmana del 17 al 19 de juny. Hi ha jornades de portes obertes per visitar vinyes o veure els ramats; tast de productes de mel o sidra; o bé paquets especials d’allotjament de cap de setmana.

‘Benvinguts a pagès’ és un projecte liderat per la Fundació Alícia a Món Sant Benet, amb la col·laboració de la Generalitat a través de l’Agència Catalana de Turisme i el Departament d’Agricultura, que pretén tenir continuïtat i un espai web permanent.

La tècnica coordinadora del projecte, Núria May, ens explica que l’objectiu de’Benvinguts a pagès’és apropar els productes de proximitat i donar-los a conèixer.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí