Comença la festa jove de Sant Fruitós amb Blaumut i DJ Arzeett

0
866

Blaumut actua avui a la Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós de Bages, després de ser un dels grups més votats en l’enquesta que es va fer durant el mes de maig. Ho fan el dia abans d’actuar en la tercera edició de Canet Rock.

El sextet, premi Enderrock a millor artista popular el març del 2016, presentarà el seu últim àlbum “El Primer Arbre del Bosc”, que compta amb la col·laboració de l’escolania de Montserrat, ‘Cartes de l’Orient’. Per fer-ho més rodó, el quintet tocarà amb vistes a Montserrat, amb el canvi d’espai dels concerts que ha passat del cobert de la Màquina de Batre al costat a la pista poliesportiva del costat del camp de futbol. El concert és a tres-quarts de 12 de la nit i és gratuït.

El violinista del grup, Vassil Lambrinov, ens ha fet cinc cèntims del projecte i ens ha parlat del concert d’avui a la nit.

La festa no acabarà aquí, DJ Arzzett pujarà els plats a dalt de l’escenari perquè tothom balli i s’ho passi d’allò més bé. Hem parlat amb l’Aleix i ens ha avançat alguns dels temes que segurament sonaran avui a la pista.

La Festa Jove continua demà amb el concert de Séptimo A i amb els temes de DJ Arzzett.

Imatge. Facebook de Blaumut.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí