Sèptimo A, DJ Arzzett, l’Orquestra Venus i Costa Brava animen les nits de Festa Major a Sant Fruitós

0
994

La Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós de Bages ha comptat amb una programació musical contundent. Va començar amb Blaumut el divendres i ha seguit dissabte amb Séptimo A, escollit per votació popular per segon any consecutiu, DJ Arzzett i el ball i la canya d’Orquestra Venus.

Laia Candàliga va parlar amb el grup de Blaumut després del concert.


Abans del concert de Blaumut, l’escola Lourdes Jimenez va omplir l’escenari de la pista del Bosquet de flamenco i a la festa anual andalusa. Els balls combinaven cançons més tradicionals amb les cançons més populars d’aquest estiu. Tot plegat amb un escenari amb ballarines i ballarins de totes les edats que van oferir un espectacle de molts colors, amb molta il·lusió i seriositat. A la pista gairebé no s’hi cabia.

Una hora abans, hi havia les sardanes, amb la Cobla Ciutat de Manresa, que aplegaven a unes 100 persones davant del Nexe.

La Festa Jove seguia dissabte al vespre amb el corretasques organitzat pels joves de Sant Fruitós i que enguany van elaborar un vídeo promocional que va rebre moltes visites i va tenir molt bona acollida per la seva originalitat. Podeu recuperar l’entrevista a un dels autors del vídeo, Èric Artigas.

Diumenge tocava Festa Country a la tarda i al vespre l’Orquestra Costa Brava que ja tenia fidels esperant a les cadires de la pista del Bosquet una hora i mitja abans que comencés.

La colla de geganters Esmodaics i Goliaters van sortir de la recepció d’entitats del Nexe que se celebrava a dos-quarts de 8 i van encapçalar el seguici fins a la pista, on els esperava l’Orquestra Costa Brava. Els gegantons també es van animar a ballar.

Tot i el cansament acumulat, als santfruitosencs i santfruitosenques encara els queda energia per l’últim dia de Festa Major. Avui toca el Festival d’Humor Amarillo i el monòleg ‘Genius’ de Màgic Andreu.

Imatge. Facebook Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí