El Màgic Andreu i l’Humor Amarillo posen punt i final a la Festa Major de Sant Fruitós de Bages

0
667

Acaben 7 dies de Festa Major d’Estiu amb 21 activitats com concerts de Blaumut o Séptimo A, escollits per votació popular, nits de ball amb l’Orquestra Costa Brava, la nit de Festa Andalusa, el primer concurs de percussió de la Catalunya Central, el concurs 7’D Tapes o la 2a edició de la Batibull, entre moltes altres activitats que omplien la programació d’enguany.

Les altes temperatures no han impedit als santfruitosencs i santfruitosenques gaudir de la seva Festa Major d’Estiu, que acabava ahir amb el Festival d’Humor Amarillo al costat del pavelló, amb inflables i una mica de remullada i l’espectacle de Màgic Andreu a la nit. El mag presentava “Genius” per tercera vegada a Catalunya, juntament amb la seva filla Joana Andreu.

Ràdio Sant Fruitós vam parlar amb Màgic Andreu i la seva filla, Joana Andreu.

Hi havia algunes novetats, com el canvi de lloc de l’escenari del Cobert de la Màquina de Batre, que va passar a la pista poliesportiva del costat del camp de futbol o la distribució de l’escenari de la pista del Bosquet, que mirava a les piscines. En la programació també hi va haver canvis, com els dos dies de concerts, en lloc d’un, o l’espectacle de Màgic Andreu en substitució del monòleg.

El regidor de cultura i festes, Xavier Racero i el tècnic de cultura Jordi Planell, han vingut a la ràdio a fer una valoració de la Festa Major d’Estiu. A més, han pogut sentir algunes veus del poble fent, també, una valoració de la Festa en el Sant Fruitós en Moviment de dimarts.

Imatge. Facebook Àrea de Cultura de Sant Fruitós.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí