Les 12h de futbol per l’autisme a Sant Fruitós mouen centenars de persones

0
605

El Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitzen per dissabte 9 de juliol, 12 hores de futbol per recaptar fons per l’entitat. En aquest sentit, la Biblioteca de Sant Fruitós acull una mostra de l’exposició de fotografies del llibre del Centre “A través de l’ànima” fins el 15 de juliol.

La presidenta del Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central i també presidenta de la Federació Catalana de l’Autisme, Rosa Serrano, ens explica com va néixer la idea.

Han aconseguit tants patrocinadors, que es realitzaran rifes solidàries cada mitja hora amb premis com samarretes signades per jugadors del Barça, lots de productes alimentaris o nits d’SPA.

Serrano ens explica la feina del Centre, que és l’essència de l’organització del torneig de 12 hores de futbol.

El torneig començarà a les 9 del matí i durarà fins a les 9 del vespre al camp de futbol municipal. Els participants es podran remullar a la piscina municipal entre partit i partit. Podeu escoltar l’entrevista completa a Rosa Serrano a partir del minut 7 al Sant Fruitós en moviment de dilluns.

Imatge. Exposició de la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí