Els infants i joves del Vitamina-E de Sant Fruitós expliquen anècdotes del casal a la ràdio

0
810

El casal d’estiu del Vitamina-E a Sant Fruitós de Bages ja fa 3 setmanes que ha engegat. Tallers, jocs de rol, engimes, nits de bivac… Els infants i joves han passat per la ràdio i ens han explicat les activitats i anècdotes que fan aquests dies d’estiu.

  • Primera setmana de VitaminaE, el Ferran Planas, Jordi Torrelles i el Jordi Juvert del grup de mitjans ens expliquen la primera nit de bivac del casal i la bicicletada. [Minut 2 i 30 segons].

  • L’Arnau, l’Unai, el Roger i la Xènia del grup de Xics expliquen el segrest de la princesa. [Minut 1].
  • L’Adam, l’Arlet i el Joel del grup de Xics ens expliquen si han pogut salvar la princesa del príncep dolent i trobar la clau amagada al Castell de Cardona que obria el candau que la tenia lligada. [Minut 5 i 50 segons].

  • La Yara Prieto i a la Martina Fargas, del grup de mitjans del VitaminaE, ens expliquen una gimcana i ens parlen de la nit de bivac de dijous. [Minut 1].

  • La Maria Martínez, l’Enric Casas, el Marc Pallàs i la Joana Torrelles del grup de grans del Vitamina-E que ens expliquen una activitat conjunta que van fer ahir amb AMPANS. [Minut 5 i 58 segons].

  • El rescat del Flash del grup de petits del Vitamina-E. El Pol González, el Dídac Noguera, l’Albert Callum Gilliland, el Gerard Alberch i la Gala Prieto, expliquen el segrest del Flas. Han tingut la sort que una senyora ha trucat a la ràdio per avisar-los que l’havia vist a la piscina. [Minut 1 i 10 segons].

Imatge. 4 membres del grup de grans del Vitamina-E.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí