PokemonGO | Javi Reyes i Ruben Iniesta, usuaris experts

0
676

La Febre del pokemonGo ha arribat a Sant Fruitós de Bages i des de fa temps, el Bosquet és un centre neuràlgic de pokeparades.

El joc va sortir a principis de juliol de la mà de Nintendo, per commemorar l’efemèride de la creació dels Pokemons i recapta 1 milió i mig de dòlars cada dia. Fa poc es va comercialitzar a Espanya, tot i que moltes persones ja havien provat el joc prèviament. El videojoc és per a mòbils i gratuït i es pot utilitzar amb realitat augmentada o bé amb la pantalla normal. Es troba en fase beta i anirà rebent actualitzacions cada mes. Els jugadors han de sortir al carrer a caçar pokemons o aconseguir pokeballs per caçar-ne més.

La normativa provoca situacions de cotxes conduint a 10km/h o acumulacions de persones en un punt aparentment poc transitat i amb el mòbil a la mà. En algunes ocasions ha provocat imprudències i fins i tot la policia nacional ha publicat unes pautes de conducta per tal de jugar de forma segura. Per això hem parlat amb dos experts usuaris del joc, el Javi Reyes i el Ruben Iniesta.

Abans de l’entrevista sobre el PokemonGo, sentirem una altra entrevista de la responsable d’esports Laia Candàliga, a ha disputat l’ultra Trail d’Andorra de la modalitat Marató, una dura prova que recorre els cims del Pirineu. Un recorregut de 42,5?km i 3000?m de desnivell que passa per tres cims de 2.700 metres d’altitud.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí