Bronevetsky i l’OCT48 clouen el 22è Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós

0
915

El pianista Vladislav Bronevetsky i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, dirigida per Quim Termens, van interpretar peces conjuntes del prodigiós Johann Sebastian Bach, en l’últim concert del festival de Música Clàssica, dijous a la nit a Sant Benet de Bages.

L’anècdota de l’aire condicionat en el primer concert del Festival de Núria Rial i l’orquestra Artemandoline queda lluny, i el públic valorava més la qualitat dels concerts i l’encertada presentació de cada un d’ells amb el flautista i locutor de CatMusic, Joan Vives i el musicòleg Oriol Pérez Treviño, un cop sortien de l’últim concert. Fins i tot persones que no havien assistit mai al Festival es lamentaven de no haver-ne gaudit abans.

Món Sant Benet ha acollit la programació del Festival de Música Clàssica Memorial Eduard Casajoana de Sant Fruitós de Bages, en un canvi d’espai que ha permès jugar amb diversos ambients i fer concerts a l’aire lliure, com el de Mireia Pintó i el pianista Mac McClure o més recollits com el de La Fàbrica on es va fer l’últim concert amb l’orquestra de corda.

La presidenta del Memorial Eduard Casajoana, una de les principals organitzadores juntament amb Mireia Pintó, Rosa Sanfeliu, en fa una valoració molt positiva.

El concert de Quartet Mèlt va ser el punt àlgid de la programació pel que fa a assistència de públic. Hi van assistir unes 600 persones i a més, els Mèlt van rebre un obsequi per part de la Coral de Sant Fruitós, ja que Oriol Quintana va començar a cantar a la coral del poble. En aquest sentit, Sanfeliu, tieta del cantant, admet que és un concert que li va agradar molt.

El festival de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages, arribava així a la 22a edició.

L’organització espera repetir a Sant Benet de Bages l’any que ve.

Imatge. Jaume Grandia

 

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí