L’Escola de Bàsquet Sant Fruitós compartirà equips amb el Sallent i el Súria

0
858

L’ASFE començarà la pretemporada de bàsquet aquest dilluns. Ho faran els equips de júnior en amunt, els equips cadet i infantil s’incorporaran als entrenaments la setmana del 27 d’agost i els minis i preminis ho faran la setmana del 5 de setembre. En total l’ASFE encetarà la temporada amb un o dos equips més que l’any passat.

La novetat d’aquest curs són els equips conjunts entre l’Escola de Bàsquet Sant Fruitós i la de Sallent i Súria. Aquest acord de col·laboració permetrà sumar esforços als dos equips i compartiran entrenadors i pistes. Ho ha explicat a Ràdio Sant Fruitós el director tècnic de l’ASFE, Josep Riera.

 

A nivell d’entrenadors la novetat d’enguany és Oriol Vilarmau com a responsable de l’Escoleta de Bàsquet Sant Fruitós. Continuaran com a coordinadors Elias Lorenzo, de cadet en amunt, i Ramon Ferrer, de l’ASFE femenins. Jesús Marçal, coordinador del Sallent, s’estrenarà aquesta temporada com a ajudant de coordinació de l’Escola de Bàsquet Sant Fruitós al costat de Joan Girona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí