Un nou avió operarà a l’aeròdrom de Sant Fruitós a partir d’aquest dissabte

0
669

L’empresa Skydive BCN, que opera a l’aeròdrom de Sant Fruitós de Bages, incorporarà un nou avió a partir d’aquest dissabte. Li han posat el nom de ‘Snoopy’ i servirà de suport a l’altre avió, anomenat ‘Barón Rojo’, combinant-se els trajectes de salt al buit. El gerent de Saltamos, Hernán Altamore, ha explicat a Ràdio Sant Fruitós que “a partir d’ara els trajectes es faran amb dos avions però que hi hagi el doble d’avions no vol dir que hi hagi el doble de salts”.

Es tracta d’un avió més silenciós i des d’aquest punt de vista Altamore s’ha mostrat tranquil davant de possibles queixes. Segons ha explicat, “la polèmica pel soroll està bastant solucionada gràcies a reunions amb els veïns i el bon tracte amb l’ajuntament i fins i tot s’estan modificant rutes per molestar el mínim possible als habitants de la zona”.

Saltamos, de l’empresa Skydive BCN, va començar a operar a l’aeròdrom de Sant Fruitós el maig del 2015. Després de gairebé un any i mig en marxa, els impulsors valoren molt positivament la seva activitat i el creixement que ha fet l’empresa gràcies a l’alta demanda dels seus serveis.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí