Els alumnes de les urbanitzacions i barriades de Sant Fruitós pagaran el 50% del tiquet de menjador

0
641

Una de les novetats d’aquest setembre a les escoles públiques de Sant Fruitós és que els alumnes que viuen a Pineda de Bages, les Brucardes, la Rosaleda o Torroella de Baix podran sol·licitar la bonificació del 50% del tiquet de menjador. Fa 5 anys la Generalitat va suprimir l’autobus gratuït els migdies i això vaser un greuge per a moltes famílies que viuen a barriades i urbanitzacions del municipi. Per tal de donar resposta a aquesta mancança l’Ajuntament de Sant Fruitós ha decidit pagar la meitat del cost del menjador a aquestes famílies que ho sol·licitin. Ho ha explicat a Ràdio Sant Fruitós la regidora d’ensenyament Mònica Cruz:

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages destinarà una partida de 21.000€ a aquesta subvenció i les famílies que s’hi vulguin acollir hauran de sol·licitar-ho a l’Ajuntament. Ho explica la regidora Mònica Cruz:

Recordem que aquesta bonificació, que s’implementa com a novetat aquest setembre, està oberta a tots aquells alumnes de les escoles públiques de Sant Fruitós que visquin a Pineda de Bages, a les Brucardes, a la Rosaleda o a Torroella de Baix.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí