David Checa es proclama campió de França de Superbike

0
719

Ho fa després de guanyar les dues curses de la sisena ronda aquest cap de setmana al circuit de Carole

JAUME GRANDIA | REDACCIÓ. El pilot santfruitosenc David Checa, amb Yamaha, es va proclamar campió de França 2016 de la categoria de Superbike després de guanyar les dues curses celebrades al circuit de Carole, quan encara resten dues proves a disputar el dia 26 al circuit d’Albi.

David Checa ha estat un clar dominador d’aquest campionat, com ho demostra que de les 12 curses celebrades n’ha guanyat sis i ha estat segon en altres 5, aconseguint un total de 266 punts, mentre que el segon Kenny Foray en té 208 punts.

Al circuit de Carole les  carreres foren molt accidentades,  ambdues es van haver d’aturar per culpa d’accidents i tornar-se iniciar per completar les 20 voltes reglamentaries. David Checa va demostrar la seva superioritat, ja que a més de guanyar les curses, es va imposar en les quatre parts que es van córrer.

En acabar David Checa estava molt satisfet i deia: “Vull agrair al meu equip que sempre ha preparat una súper Yamaha R1 els estimo a tots. Agrair també a Yamaha i Dunlop que estan treballant contínuament per fer-nos pneumàtics cada vegada més eficients”.

david checa
Circuit Carole (Villepinte) ahir. David Checa campió de França, amb el seu equip, incloent al seu director Christophe Guyot (segon des de l’esquerra). Fotografia: leparisienc.fr

Resum de la carrera de diumenge amb final de David Checa al podi.

Fotografia capçalera: http://www.fsbk.fr/

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí