L’Ajuntament de Sant Fruitós fa públics els actes de la Diada d’enguany

0
624

L’Ajuntament de Sant Fruitós ha fet públics aquesta setmana els actes que tindran lloc al poble amb motiu de la Diada de l’11 de setembre. Com ja va avançar Ràdio Sant Fruitós, aquest any tindran lloc a la plaça Alfred Figueras i al Bosquet a causa de les obres al Cobert de la Màquina de Batre i a la plaça Onze de Setembre.

La celebració començarà a ¾ de 10 del matí amb coca i mistela i a les 10 serà el moment d’hissar la bandera amb el cant dels segadors. L’acte comptarà amb la ballada de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Manresa i l’acte religiós de la Parròquia de Sant Fruitós de Bages. L’acte institucional començarà a quarts de 12 del migdia amb l’actuació de l’Agrupació Coral Sant Fruitós, la lectura del manifest de la Diada, el parlament de l’alcalde Joan Carles Batanés i el ball dels Gegants de Sant Fruitós de Bages. Ho ha explicat a Ràdio Sant Fruitós el primer tinent d’alcalde, Xavier Racero:

A partir de l’una del migdia, els autobusos de l’ANC que es dirigeixen a la concentració deBerga, sortiran des de la carretera de Vic, davant de la plaça Onze de Setembre. Com a acte paral·lel a la Diada, el dissabte 10 de setembre, hi haurà la ja tradicional Marxa de Torxes organitzada per l’ANC de Sant Fruitós de Bages. El recorregut s’iniciarà a les 9 del vespre a la plaça de l’Església i finalitzarà a la Plaça Alfred Figueras.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí