Joan Pera presenta “Fer riure és un art”

0
709

Aquest dissabte 31 d’octubre a les 21:00 hores, el popular actor Joan Pera presentarà “Fer riure és un art” dins la programació cultural de tardor a l’escenari del Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages.

“Fer riure és un art” vol celebrar els 50 anys de professió de Joan Pera amb una masterclass sobre l’art de fer riure, i intentar donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s’enfronta sol davant del seu públic: Com ens fa riure en Joan? És ell qui ens fa riure o són els seus personatges? Són les situacions creades o són les seves experiències vitals? Amb la seva comicitat habitual i dirigit per Martí Torras, revelarà alguns dels seus trucs de gran actor, i desmuntarà algunes de les tesis escrites sobre l’art de l’humor.

Encara hi ha entrades a la venda anticipades al preu de 18 € a l’àrea de cultura de l’ajuntament, al Nexe, i també a les taquilles del Teatre Kursaal (Manresa) i per internet a www.kursaal.cat. El preu de les entrades el dia de la representació serà de 20 €, i en el cas que en quedin es podran comprar al Teatre Casal Cultural des d’una hora abans de l’inici de la funció.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí