La pedalada familiar tancarà la Setmana de la mobilitat sostenible i segura

0
691

Del 16 al 22 de setembre se celebra a nivell europeu la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. Sant Fruitós de Bages s’ha adherit a les jornades i ha impulsat activitats durant aquesta setmana: sessions d’educació viària a les escoles a càrrec de la Policia Local i sessions de manteniment i reparació de bicicletes a càrrec de l’empresa santfruitosenca The Cyclery.

La traca final d’aquesta setmana de mobilitat sostenible i segura acaba dissabte amb una pedalada popular de caire familiar. Serà a 2/4 de 6 de la tarda al Parc del Castell i a més de la pedalada en si hi haurà un circuit d’educació viària, un concurs de decoració de cascs i un berenar popular. Ho ha explicat a Ràdio Sant Fruitós el regidor de Medi Ambient, Xavier Racero:

L’activitat és totalment gratuïta però des de l’Ajuntament es demana inscripció prèvia per saber quanta gent hi anirà. En tot cas qui s’hi presenti sense inscripció podrà participar-hi sense cap problema.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí