Cap de setmana inestable, demà possibilitat de tempesta forta a la tarda

0
660

DAVID COMAS | ONA BAGES. Forta tempesta ahir al vespre que va deixar alguns registres destacables, a Santpedor és on hi va ploure més, fins i tot amb calamarsa, va recollir 24mm (estació d’en Toni Planas), Fals 12mm, el Serrat de Castellnou 9mm, Sant Fruitós i Manresa 8mm, Sallent 4mm.

Ens hem llevat aquest matí amb algun banc de boira degut al altíssim nivell d’humitat, però desapareixeran ràpidament i de cara al migdia i primera hora de la tarda s’imposarà el sol, això sí, amb el creixement de nuvolades de manera inconnexa que poden deixar de manera aïllada i amb més possibilitat a l’est de la comarca algun xàfec o tempesta a la tarda.

Per demà diumenge (Fira de Sant Miquel de Santpedor) esperem un matí i migdia amb força núvols però sense precipitacions, però la inestabilitat anirà en augment amb el pas de les hores, i entre les 17:00 i les 20:00h la possibilitat de tempesta serà molt alta. Per tan creiem que tindrem un matí i un migdia de molt bon aprofitar. Les temperatures màximes es mouran entre els 23 i els 25ºC.

Foto: Minuts abans de la tempesta que va afectar ahir a bona part del centre del Bages, vista des de Santpedor ahir al vespre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí