Dia Mundial del Cor | Carles Pons, director de Reanima

0
1265

L’aturada cardíaca és la primera causa de mortalitat a Europa i al món. Avui és el Dia Mundial del Cor i des de Ràdio Sant Fruitós no hem volgut perdre l’oportuntiat de parlar d’un tema tan important com les malalties cardiovasculars, l’alt risc d’aturada cardíaca i també un tema important, la reanimació i l’ús dels desfibril·ladors. En parlarem amb el Carles Pons, director de Reanima.
Però estem a dos dies dels Benet Games i no podem deixar de parlar del temps, que sembla que preocupa a molts dels assistents. Des de RSF podem dir-vos que tranquils perquè segons les previsions d’avui hi haurà baix risc de pluja aquest cap de setmana, Ens ho explicarà el nostre home del temps, en David Comas.
I continuarem amb la secció dels Benet Games, avui parlant de la Caminada i pedalada popular. Qui respongui correctament la pregunta que formularem al final de la secció podrà guanyar un lot dels Benet Games que consta d’un brick de caldo Aneto i tres benets que es podrà gastar durant el festival aquest cap de setmana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí