El Paidos celebra els seus 45 anys amb una xocolatada i una plantada d’arbres fruiters

0
678

Aquesta setmana el Paidos ha fet 45 anys. Per celebrar-ho, l’escola ha organitzat una sèrie d’actes al pati de l’escola aquest proper divendres, coincidint amb la festa de benvinguda del nou curs escolar, organitzada des de l’escola i amb la col·laboració de l’AMPA. A  2/4 de 6 de la tarda hi haurà activitats esportives a càrrec de l’Escola de Bàsquet per a nens a partir de P3, i un taller de manualitats i creativitat a partir de material reutilitzat. També hi haurà un photocall de les emocions, que és el tema que l’escola treballarà transversalment durant tot el curs.

A partir de les 6 de la tarda se celebrarà la festa del 45è aniversari amb el Ball de la picarona, la geganta de l’escola, i el Boti-Boti, la mascota de ‘Sant Fruitós de Bages, Ciutat del Bàsquet Català 2016’. També hi haurà la ‘Càpsula del temps’, on els alumnes deixaran els seus desitjos i emocions en una capsa que s’obrirà quan el Paidos faci 50 anys. A més, hi haurà una plantada d’arbres fruiters a l’hort ecològic.

Per acabar la jornada amb bon regust de boca el Paidos ha organitzat una xocolatada que clourà l’acte dels 45 anys de l’escola i la festa de benvinguda del nou curs escolar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí