J.C. Batanés: ‘Ens vam marcar una fita per als Benet Games i l’hem assolit’

0
570

Els Benet Games, que es van celebrar a Sant Fruitós el cap de setmana passat, han deixat bon regust de boca als assistents però també a l’Ajuntament i organització. Ràdio Sant Fruitós ha pogut entrevistar en exclusiva amb l’alcalde del poble, Joan Carles Batanés, que assegura que en aquesta tercera edició s’han complert les expectatives i els objectius fixats, i és que s’han doblat el nombre d’activitats i s’han triplicat el nombre de visitants’:

Segons ha assegurat l’alcalde, destinant-hi els mateixos diners des de l’Ajuntament, els Benet Games han pogut doblar les activitats i atraure molta més gent. Batanés, a més, considera un encert haver contractat una empresa perquè fes la gestió perquè ha pogut encarregar-se de les tasques dels Benet Games i alhora l’Ajuntament no ha hagut de desatendre les tasques del Consistori. Així ho ha assegurat Joan Carles Batanés:

Batanés ha considerat un encert que l’activitat esportiva, lúdica i musical s’hagi centralitzat al Bosquet en aquesta tercera edició del festival. I és que, segons ha assegurat, és important que totes les activitats surtin d’un mateix punt i des d’allà es desplacin a diferents espais de la zona, inclòs Sant Benet:

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages ha assegurat que per part de l’Ajuntament hi ha el propòsit que els Benet Games se segueixin fent i que “l’edició d’enguany ha estat el primer any de molts que han de venir i que ho sabrem fer molt millor”.

Imatge. Benet Games 2016 a Sant Frutiós de Bages

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí