Batukada Shangó de Sant Fruitós, guanya la VII Kabronada Musical

0
612

La Kabronada Musical ha tingut lloc aquest cap de setmana a l’Hospitalet de Llobregat. La trobada i concurs de tabals, organitzada pels Diables Kabra de l’Hospitalet, ha celebrat la seva setena edició amb la participació de més de 12 colles d’arreu de Catalunya. La Batukada Shangó de Sant Fruitós de Bages no només hi ha participat sinó que s’ha emportat el primer premi dotat amb 400 euros. Un jurat format per músics professionals ha considerat la Batukada Shangó com la colla amb millor ritme i música dels participants. El segon premi ha estat per Trencaones , que també s’ha endut el premi del públic, i el tercer premi ha estat pels Drums d’Esplugues.

Stefy Gavilán, membre de Batukada Shangó, assegura que es van apuntar a la Kabronada Musical perquè no tenien lloc per assajar i que, per tant, el primer premi els ha vingut totalment de nou:

La Batukada Shangó va organitzar aquest juliol el primer concurs de percussió Cor de Catalunya amb 10 batukades en el marc de la Festa Major d’Estiu. Aquest cap de setmana tocaran a Pallejà i el següent a Esplugues de Llobregat en el marc dels actes de la Marató de TV3 d’enguany i a Sant Fruitós tenen cita el proper 29 de gener.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí