Els Sant Fruitós Bucaners s’estrenen en la Copa Catalana de Futbol Flag

0
788

BUCANERS.- La 1a jornada de la Copa Catalana de Futbol Flag 2016 va engegar diumenge a les localitats del barri del Carmel, a Barcelona i a Argentona. Els Sant Fruitós Bucaners van disputar 2 partits per estrenar-se en la competició.

El primer partit davant els Celtas de la Vall del Tenes va acabar amb una clara victòria per 6 a 52. Els de Sant Fruitós van començar amb un ritme anotador molt fort i demostrant solidesa en defensa davant un conjunt força jove i assequible. El partit va estar marcat per les bones jugades defensives de Jordi Hernández que va completar 2 intercepcions i per l’encert en el joc de passada llarg del quarterback Gus Orriols als receptors Marc Orriols i Marc Vall.

El segon partit el tenien marcat en vermell. Era l’equip a batre de la seva divisió, els locals del barri del Carmel, els Pagesos. El partit va complir completament amb les expectatives del públic i es va resoldre amb un ajustat 43-42 que va demostrar en gran poder ofensiu dels dos conjunts. Quan faltava 1 minut pel final, una intercepció defensiva que va acabar amb touchdown a càrrec de Marc Orriols va posar el 43-42 amb una darrera oportunitat d’empatar el partit per l’equip dels Bucaners. Una bona defensa local del punt extra que hagués significat l’empat va finalitzar l’encontre. El públic va ovacionar els dos conjunts que van realitzar un partit molt intens i de molta qualitat.

La 2a jornada, que determinarà els equips que participaran a la Final Four el pròxim 26 de novembre a Sarrià de Ter, es disputa el 13 de novembre a Sant Fruitós de Bages a partir de les 16 h. L’equip local s’enfrontarà en un partit a vida o mort contra el Barcelona Búfals, que determinarà qui dels 2 jugarà aquella mateixa tarda un segon partit que determini una plaça a la Final Four. Serà una jornada històrica pel club que mai ha tingut l’oportunitat de jugar una final tan a prop. S’esperen moltes emocions i partits amb molta igualtat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí