L’Any Ramon Casas serà el fil conductor del 5è Mercat de Tots Sants a MSB

0
733

La restauració d’instruments del segle XVIII i XIX de les mans d’un luthier; el taller d’experiències fotogràfiques amb la vida i obra de Casas; o l’exhibició d’un pipaire i un rellotger, són algunes de les activitats que faran referència a l’efemèride del 150è aniversari del pintor modernista. El mercat de Tots Sants de Món Sant Benet acull unes 40 parades de productes de proximitat al llarg de tot el cap de setmana a Sant Fruitós de Bages. En aquesta 5a edició també hi haurà pa ecològic, cítrics de l’Ebre, vi, cervesa, sabons naturals o joguines de fusta.

La coordinadora de les activitats culturals a Món Sant Benet, Montse Duocastella, ens explica el rerefons de la proposta.

El complex cultural ha tornat a engegar la visita guiada ‘Ramon Casas i la mirada de Júlia’, que també es podrà visitar dissabte a la tarda. Pels més menuts hi haurà dos espectacles d’animació a càrrec de la companyia De Parranda i un taller de dolços de tardor en família on es cuinen (i també es mengen!), elaboracions típiques de la temporada com castanyes decorades o moniatos, combinades amb xocolata o codonyat. El mercat, on no faltaran les puntaires de Sant Fruitós, és dissabte i diumenge a partir de les 10 del matí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí