El santfruitosenc David Clusellas estrena el monòleg ‘Gustave’ als Carlins de Manresa

0
1068

El proper dissabte 29 d’octubre el santfruitosenc David Clusellas estrena a la sala Els Carlins de Manresa el monòleg Gustave, escrit per ell mateix i que fa referència a l’escriptor francès Gustave Flaubert. El text s’emmarca dins l’obra col·lectiva Kòmplices!, formada per dotze relats escrits per dotze escriptors del col·lectiu dels Narradors Centrals. Clusellas definia així el monòleg:

Gustave, l’autor de Madame Bovary, explica en el monòleg quines són les motivacions que, suposadament, el van dur a planificar el final del seu personatge més conegut, Emma Bovary. David Clusellas dibuixa un Flaubert lleugerament àcid i amb un toc de misogínia, a través d’un retrat peculiar de l’autor. Sentim-ho:

David Clusellas ha explicat a Ràdio Sant Fruitós perquè ha escollit Flaubert com a protagonista de la seva obra i quins són els secrets a l’hora d’escriure un monòleg com Gustave:

L’obra col·lectiva Kòmplices! forma part de la programació del cicle Tocats de Lletra, que enguany arriba a la desena edició. Inclou textos de Llorenç Capdevila, Jordi Cussà, Pilar Duocastella, Jordi Estrada o Dolors Guàrdia, entre molts d’altres. Kòmplices! ha estat editat per l’Ajuntament de Manresa i compta amb el preàmbul de Josep Maria Aloy.

La posada en escena del monòleg Gustave anirà a càrrec del Grup del Casal Familiar Recreatiu dirigit per Fina Tàpias. La funció serà dissabte a les 9 del vespre i té un preu de 4€.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí