Gran festa ciutadana per celebrar la inauguració de la nova biblioteca de Sant Fruitós de Bages

0
404

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el president de la Diputació, Salvador Esteve i l’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, van presidir la festa
Sant Fruitós de Bages va viure aquest dissabte una jornada històrica amb la inauguració de la nova biblioteca, un equipament que es converteix en una icona de la cultura i de l’arquitectura a la comarca del Bages. La inauguració i posterior portes obertes va permetre constatar a autoritats, entitats i població, en general, les característiques d’una biblioteca, que es troba en un edifici que aglutinarà múltiples activitats culturals i d’àmbit ciutadà.

L’acte inaugural el va presidir el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve i l’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés. Les tres institucions han cofinançat aquest projecte que feia anys havia estat dissenyat, però que no ha acabat sent una feliç realitat fins aquest mateix dissabte.

El presentador de la celebració va ser el periodista i escriptor Genís Sinca, que li va donar un toc d’humor a una festa molt participada. Els tres representants institucionals, més el regidor d’Obres, Tomàs Casero, van fer esment del treball que s’havia fet per aconseguir acabar aquest equipament que ha tingut un cost de poc més de 2,5 milions d’euros.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí